Belevingsfotografie: Op de foto zoals je bent!

 

Belevingsfotografie is…
Het vastleggen van eerlijke en oprechte emoties die horen bij het leven, zoals lachen, plezier hebben, zingen, verbaasd zijn. Maar ook verdriet, ontroering, de momenten met een traan. Spontane foto’s van mensen die de toekomst voor zich hebben of juist terugkijken op hun verleden.

 

Belevingsfotografie is gebaseerd op “het moment design” principe van de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Hij ontwikkelde een techniek om de werkelijke emoties naar boven te krijgen. Na een workshop hierover pas ik deze techniek regelmatig toe en het resultaat is verbluffend!

epe-beloved-fotoshoot-belevingsfotografie Beloved-belevingsfotografie-epe-fotosshoot Peter en Adriënne: Moment Design fotoshoot Arnhem

 

Belevingsfotografie is een belevenis op zich! Je bent met elkaar bezig. Ik geef kleine opdrachten en stel vragen, waarop jullie reageren. Met gevoel voor het juiste moment leg ik jullie activiteiten vast, zonder dat jullie het merken. Moment design is fotografie op een ontspannen manier!

 

Belevingsfotografie kan altijd met iedereen!
Bijvoorbeeld met je gezin, je familie of met je verkering, een (ouder) echtpaar of gewoon alleen met jou.


Mijn werkwijze:

     ik vraag informatie vooraf
     we vinden samen een mooie locatie
     ik vraag jullie van alles over relatie, werk, hobby’s, enz
     jullie krijgen opdrachtjes
     ik zorg ervoor dat jullie op elkaar reageren
     met kinderen doe ik spelletjes
     op het juiste moment maak ik de foto’s
     ik zorg voor koffie en thee
     ik neem ruim de tijd voor de fotoshoot
     ik ben discreet, gesprekjes tijdens de shoot blijven onder ons, als ik ze al niet vergeten ben.

Reacties van klanten:

 Angelika ✝ : ‘Hoi Rob, je moet zeker door gaan met je vragen, daar reageer je (wij) toch op met emotie en die weet je goed te vangen.

 Dennis en Carolina: Deze manier van foto’s maken is heel leuk, anders dan we verwacht hadden, we waren helemaal ons zelf.

 Adriënne en Peter:  Rob neemt de tijd voor je en neemt afstand waardoor je niet het gevoel hebt dat de fotograaf je op de huid zit. Door in te zoomen weet hij met zijn foto’s toch een goede, intieme sfeer neer te zetten….door belevingsfotografie worden de foto’s net iets anders….

 

Ben je net zo enthousiast als ik? Neem dan vrijblijvend contact op en wie weet ontmoeten we elkaar!

Contact met Rob
Ik vertel je graag meer…

 

     Belevingsfotografie is…een feestje!

Doorgaan naar herinneringsfotografie