Kiekfoto_fotograaf_succes Fotografie:

Gonny van Duinen – Perme Fotografie
Cameratools – Apeldoorn
Folux – Hoogeveen
Vakcolor / Verka
Eprint-pro
Konpoli
Dupho – Dutch Photographers

Afscheid / uitvaart

Johan Uitvaartzorg – Arnhem | Iedere uitvaart is maatwerk

Johan Verhofstadt

Johan Verhofstadt:  `Sinds 2015 actief als zelfstandige uitvaartondernemer in de regio Arnhem, mijn missie: Binnen de uitvaartbranche een nieuw gezicht te zijn en een nieuw geluid te laten horen. Niet lijzig en stoffig, maar vlot en ongekunsteld. En natuurlijk altijd persoonlijk en respectvol. Passend voor elk budget een bijzonder afscheid, ook als u elders verzekerd bent sta ik voor u klaar.

Monique Jonker – Velp
Memento Mori – Heerde | …voor een respectvol afscheid

 Voor onze uitvaartverzorgers is iedere uitvaart een uniek en persoonlijk afscheid, dat met zorg en aandacht wordt vormgegeven en verzorgd. Ze adviseren u over de mogelijkheden en geven de uitvaart vorm op basis van uw wensen. Als aanspreekpunt, adviseur en zorgverlener in een emotionele periode kunnen nabestaanden rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding, zodat ze in hun eigen tempo de juiste keuzes ten aanzien van de uitvaart kunnen maken. De hoogste kwaliteit, respect en integriteit staan bij Memento Mori voorop.

Funeral Planner Veluwe – Nunspeet | Terminaal wat nu?

Monique Branse

Funeral Planner Veluwe; mijn naam is Monique Branse en ik begeleid mensen in hun laatste levensfase. Dat zijn doordat zij al wat ouder zijn en het goed geregeld willen hebben, maar ook voor mensen die terminaal zijn verklaard of waar bijvoorbeeld dementie is geconstateerd. Als professional begeleider levensafronding help ik om de laatste levensfase zo in te kleuren zoals men graag wil. In alle openheid kijken we naar wat er nu belangrijk is, wat er gezegd, gedaan en geregeld moet worden voor diegene die het betreft maar ook voor de naasten. Voor de laatste levensfase en het afscheid.

Pelgröm Uitvaarten – Vaassen
Uitvaartverzorging Henk van Vemde – Epe |  Goede zorg rondom een overlijden is een vereiste.

Persoonlijke benadering dáár gaat het om bij mij, want het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en heeft een ingrijpende verandering in ieders leven tot gevolg. Ik denk dan ook dat een goed afscheid noodzakelijk is om verder te kunnen gaan na een ingrijpend verlies

Yarden Uitvaart – Epe/Nunspeet
Signet Uitvaartzorg – Apeldoorn
Montferland Uitvaartzorg – ‘s Heerenberg | Zorg voor uw afscheid!

Steeds meer mensen kiezen voor een uitvaart op maat met een persoonlijke begeleiding. En dat is de kracht van mijn onderneming! Want kiest u voor Montferland Uitvaartzorg, dan kiest u voor vele pluspunten.

Impact Uitvaartzorg – Duiven
Vivaldi Uitvaartbegeleiding – Heerenveen| Je weet dat je ooit gaat sterven.

Vivaldi

Je weet dat je gaat sterven. Ooit. Maar ben je nu in de bloei van je leven of heb je een “slecht nieuwsgesprek” bij je arts gehad? In beide gevallen kan een Rienk je helpen antwoorden te vinden bij vragen over praktische, maar ook bij emotionele levensafronding. Wat gebeurt er met mijn nalatenschap? Wie beslist voor mij als ik dit niet meer kan? Heb ik alles wel geregeld voor mijn laatste levensfase en afscheid?.

Annelies Brinkhuis – Ritueelbegeleider -Lieren
Present4life.nl – Apeldoorn
Margo Tiemens – Vaassen
Rouwclown Colle
Rinke de Vos / Funeris
Memorarium Gelderland

Overige

KEYwebdesign
Omzetgroeier | Online Marketing & webdesign

Geert-jan

Omzetgroeier is opgericht door Geert Jan Dalhuisen met als doel ondernemers te helpen bij hun online zichtbaarheid en daarmee hun omzet en bedrijfsresultaat te vergroten. Na het bepalen van een strategie gaat Omzetgroeier voor jou aan de slag met het vernieuwen/aanpassen van de website, het toepassen van SEO (zoekmachine-optimalisatie) diensten en content creatie. Via de website kunnen ondernemers een gratis rapportage aanvragen.

Het Taalkwartier
Beco DTP-productions
Studio28 -Apeldoorn
De Netwerkvloer

Radio 794