Binnen hun vakgebied als fotograaf en bloemstylist hebben beiden zich gespecialiseerd in rouwverwerking. Respect voor de overledene en de nabestaanden staan daarbij centraal.

 

Afscheid_fotograaf_EpeRob: ” Steeds meer mensen kiezen voor een afscheidsfotograaf. En dat kan ik me goed voorstellen. De condoleance, de uitvaartdienst, ze gaan als in een roes aan je voorbij. Bij afscheidsfotografie leg ik herinneringen vast aan een bijzondere dag. Het is toch mooi om achteraf troost te kunnen putten uit die mooie fotoreportage. Alleen of samen met familie, vrienden of kennissen die er misschien niet bij konden zijn.” Ook in de periode vóór een uitvaart kan Rob een belangrijke rol spelen. Herinneringsfotografie helpt het afscheid verzachten en houdt de herinnering levend aan die laatste levensfase.

 

Bijvoorbeeld dat intieme moment als echtpaar of gezin, of de leuke dingen die je samen nog een keer hebt mogen beleven.

 

Margo: ” Na veertien jaar dienstverband bij een bloemenzaak wilde ik meer betrokken zijn bij de wensen en bestellingen van begin tot eind. Vooral als mensen in de winkel kwamen voor rouwbloemen kon ik ze niet de aandacht geven waar ze recht op hadden. En waarom een bloemstuk uit een boek? Mensen vinden het fijn als ik bij hen aan huis kom. We hebben tijd voor elkaar, waaruit dan een uniek en persoonlijk bloemwerk ontstaat, dat symbool staat voor de overledene.

 

En doordat ik inkoop op bestelling, zijn de bloemen gegarandeerd vers.”

Afscheidsfotograaf-Bloemstylist-Epe_Vaassen
Margo & Rob

Rob en Margo benadrukken dat ze niet zijn gebonden aan uitvaartondernemers. De mens staat centraal en in principe is alles mogelijk. Bijvoorbeeld bloemen uit eigen tuin. En dankzij de nieuwste printtechniek behoort een mooi lint met symbolen, of een zelfgemaakte tekst tot de mogelijkheden.
Rob onderstreept nog eens dat hij discreet en respectvol omgaat met de intieme en moeilijke momenten en dat mensen zelf bepalen wat wel of niet wordt gefotografeerd.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Afscheidsfotograaf Rob de Joode, info@de-afscheidsfotograaf.nl of tel. 06-57940039. website Rob
Bloemstylist Margo Tiemens, margotiemens@gmail.com of tel.06-19286279. Website: website Margo

Rob en Margo zijn zeven dagen per week bereikbaar, dus ook op zon- en feestdagen.

Graag nodigen wij u uit om te reageren, wat vindt u van een persoonlijke invulling bij een afscheid?
Hoe denkt u over een persoonlijk bloemstuk of een herinneringsalbum?